Helopal Romania srl

Produsele Helopal ROMANIA SRLsunt proiectate si fabricate in urma unui proces permanent de imbunatatire si dezvoltare care are ca rezultat o prezenta pe piata in conformitate cu cele mai inalte standarde.

Conceptul helopal

Glafurile pentru ferestre sunt un element constructiv important cu impact atat in aspectul cladirii cat si in protectia fatadei. 

Conceptul Helopal este prezent prin 3 marci de glafuri pentru fereastra: Helopal - marmura compozita colectia clasic, Puritamo - marmura compozita colectia design, Fenorm - glafuri din aluminiu si placi aglomerate din lemn. Helopal Romania isi propune sa ofere clientilor un sortiment variat de sisteme de glafuri de fereastra, consultanta de specialitate in alegerea tipului de material si a solutiei tehnice de montaj. Varietatea de materiale, forme si decoruri permite echiparea cu glafuri pentru ferestre a oricarui tip de cladire.

Cercetare si dezvoltare

Dezvoltarea unor produse orientate catre nevoile clientului se face in acord cu criteriile de calitate, protectia mediului si dezvoltarea pietelor. La baza dezvoltarii noilor produse stau materiile prime si tehnologiile moderne. In mod special, o importanta deosebita acordam colaborarii cu arhitectii, producatorii de ferestre, producatorii si montatorii de termosisteme.

Protectia mediului

Produsele Helopal sunt fabricate la cele mai inalte standarde de protectia mediului in raport cu materia prima, consumul de energie si capacitatea de reciclare in urma procesului de productie.